Talare vid Årskonferensen 2014

Susanne Pettersson: ”Den goda arbetskraften”

Tisdag 10/6 • Kl 13.30
Hon talar om hur man skapar ett vinnartillstånd och hur man leder andra för att utveckla ett team.
Susanne är en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. Hon har mångårig erfarenhet av att utveckla organisationer, team och individer till framgång, kraft och balans.

Birgitta Brandsjö, avtalssekreterare, Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation: ”Tjänstepensioner och förslag till nytt pensionsavtal”

Onsdag 11/6 • Kl 13.30
Tack vare sitt förslag till nytt pensionsavtal, så fick Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation 2013 utmärkelsen Årets innovation i försäkringsbranschen, en av kategorierna i Insurance Awards som arrangeras av Risk & Försäkringar i samarbete med IFU, en del av IFL vid Handelshögskolan i Stockholm.

Biskop Esbjörn Hagberg: ”Den goda arbetskraften” inkl. morgonbön

Torsdag 12/6 • Kl 08.00
”I försoningens tjänst” tog biskop Esbjörn Hagberg som sitt valspråk när han vigdes till biskop i Karlstads stift 2002.
Esbjörn Hagberg prästvigdes 1975 för Västerås stift och har tjänstgjort som komminister i Grängesbergs församling och i Enköpings församling. Han har arbetat som kontraktsadjunkt inom Uppsala stift och då varit kaplan på stiftsgården Breidagård. Vidare har han arbetat som själavårdslärare vid Johannelunds teologiska högskola och Samariterhemmets diakonutbildning. Perioden 1998–2002 var han rektor för Johannelunds teologiska högskola. År 2002 vigdes Esbjörn Hagberg till biskop i Karlstads stift.

Per Naroskin: ”Föreläsning med knorr”

Tisdag 12/6 • Kl 08.45
Kan regelbundet höras i P1:s program Spanarna. Han är dessutom en av landets mest efterfrågade föreläsare där han talar om ledarskap, om förändringar och om olika infallsvinklar på såväl jobb som privatliv.
Per menar att många chefer behöver större kunskap kring hur medarbetare reagerar på förändringar och de ofta obeaktade sociala konsekvenserna av en organisationsförändring.

Annika Winsth, chefekonom, Nordea: Ekonomiföredrag

Torsdag 12/6 • Kl 10.45
Utsågs av tidningen Privata affärer till ”Årets bankprofil 2012”.
I sitt arbete som chefekonom på Nordea får hon snabbt analysera och tolka ekonomiska händelser.
Annika är en mycket erfaren ekonomi-talare med ämnen och infallsvinklar som hon anpassar efter varierande grupper av åhörare.

Huvudsponsorer:

nordea_logooffice_depot_logoeniac_data_logo