Välkommen till Årskonferens 2018 i Gävle!

Gävle förknippas starkt med den stora julbocken som sätts upp vid advent varje år och som något enstaka år då och då lyckas överleva julen utan att någon pyroman har varit framme och satt bocken i brand, vilket oftast blir dess öde i advent. I fjol klarade sig bocken från att få ”ett oväntat besök” som också är ett känt uttryck för staden, eller i det här fallet snarare väntat besök av någon med brinnande intresse för pyroteknik.

Värdar
Årets lokala värdar är Marie Egebrand, Anna Stark Holmberg och Christina Nordström från Gävle pastorat, som hälsar oss hjärtligt välkomna till Gävle och Gästrikland.

Image

Lätt att åka till Gävle
I år är vi tillbaka i vår gamla tradition och börjar vid lunch tisdagen den 12 juni och avslutar med lunch torsdagen den 14 juni. Gävle ligger ju reselogistiskt ganska bra till från de flesta delarna av vårt avlånga land så man kan ta sig till och från Gävle på en halv resdag.

Axmar bruk
Vad vore väl en kyrkokameral konferens utan en utflykt? På tisdagskvällen åker vi med buss upp till Axmar bruk och lyssnar på ett föredrag om brukets historia och därefter äter vi en god middag vid Axmar bryggas havskrog och umgås innan bussarna tar oss tillbaka till Gävle och våra hotell.

Image

Stora glasklockan
Föreningsmiddagen efter föreningens årsmöte på onsdagskvällen avnjutes i Stora gasklockan som är känd från TV och programserien Sveriges Mästerkock.

Tema ”Den goda arbetsplatsen”
Temat för årets konferens är ”Den goda arbetsplatsen” och detta kommer att märkas i några av föreläsningarna. Läs mer om årets talare »

Seminarier
Årets konferens erbjuder fyra seminarier i programmet varav du kan välja två.
Läs mer om årets seminarier »

Image

Konferensstämning
Känner du att du vill ta en titt på Gävle konserthus för att få en förnimmelse av kyrkokameral konferensstämning – gå in på www.gavlekonserthus.se

Boende
Vi har reserverat rum på nedanstående hotell som alla ligger inom promenadavstånd från Gävle konserthus. När du anmäler dig, så bokar du samtidigt boende. Se hotellen här och klicka dig vidare till deras webbplatser »

Inbjudan är också en kallelse till föreningens årsmöte torsdagen den 13 juni 2018. Handlingar delas ut i samband med registreringen.

Anmälan senast 14 maj
Anmäl dig 
så snart som möjligt – dock senast den 14 maj, därefter kan vi inte garantera hotellrum. Konferensavgiften är 2 995 kronor och ev. hotellrum kommer att faktureras via Commee AB.

VÄL MÖTT I GÄVLE!

Magnus Evenseth
Ordförande

Medlemsavgift
Vill du betala medlemsavgiften – Läs mer här »

Se seminarier »

Läs mer om talarna »

Läs mer om boende »

Gå direkt till anmälan »

Image