Årskonferens 2015 – Göteborg

[vc_column_text]

Årets konferens hålls huvudsakligen på Clarion Hotel Post, som ligger mitt i Göteborg, några steg från Göteborg C.

Clarion Hotel Post

Med Göteborgs bästa läge, på Drottningtorget och bara några steg från Göteborgs centralstation, busshållplats och spårvagn kan utrycket ”att bo mitt i smeten” inte vara mer passande.

Aktiviteter i Göteborg
Under din egna tid, kanske du Vill du strosa längs Avenyn, shoppa i Nordstan och Femman och då är Clarion Hotel Post det perfekta alternativet. Med det centrala läget bor du stilfullt och modernt, nära allt.

Posthuset
Hotellet är uppdelat i två delar, där Göteborgs anrika posthus fogats samman med en minst lika spektakulär ny del. En receptionsdisk helt i kristall möter historiska inredningsdetaljer från Posthusets storhetstid. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig och ombonad atmosfär. Men ännu mer intressant än arkitekturen är idén om en helt ny mötesplats och en arena för det nya, kreativa Göteborg.

Barer och restauranger
Det finns flera barer och restauranger på hotellet; Man har tagit hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar, för att skapa samtliga mat- och dryckeskoncept. På Norda Bar & Grill möter svensk västkust amerikansk östkust. På vRÅ står den råa maten och exklusiv sushi på svenska i fokus.

Spa och gym
Skönhetsfabriken erbjuder det bästa och senaste inom hälsa och skönhet.[/vc_column_text]

[vc_button title=”Gå till programmet” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”btn-large” href=”http://www.kyrkokamerala.se/arskonferens-2015/program-arskonferens-2015″]